VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nevila Nika

FJALË PËRSHËNDETËSE NË PROMOVIMIN E LIBRIT “THINJAT E ATDHEUT” – Nga EUGJEN MERLIKA

By | June 11, 2019

29 Nëntori – Nevila Nika: Debati mbyllet nëse vendoset 17 Nëntori!

By | November 30, 2018

Ish-drejtoresha e Arkivit: Pse Tepelena është Aushvici shqiptar, si vdiqën fëmijët

By | April 6, 2018

“ILLYRICUM SACRUM” e 1700-ës/ Vepra që iu sekuestrua priftit, 50 vite e pabotuar në Arkiv

By | November 3, 2016

Nevila Nika: Përdhunimet gjatë komunizmit, hetuesit kanë fëmijë me gratë e dënuara

By | December 17, 2015

Shefat e Sigurimit, ‘shtëpi sekrete’ për orgji – Flasin Agim Musta dhe Nevila Nika

By | November 28, 2015

Përdhunimet e grave në burgje/ Nevila Nika: Kam dëgjuar zërin e një gruaje që bërtiste në burg

By | November 26, 2015

E bukura nën pranga – Nga Mimoza Dajçi

By | November 15, 2015

Nevila Nika: Alida Hisku tha të vërtetën! Kam dëgjuar ulërima nga burgu

By | November 10, 2015

Nevila Nika: Ka dokumente për përdhunimin e femrave në burgjet e diktaturës

By | November 9, 2015