VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: FAHREDIN GUNGA

Vdekja e katundarit – Poezi nga FAHREDIN GUNGA

By | March 26, 2019

PËRRALLA E RE PËR PROMETEUN DHE SHTEGTIMIN E TIJ – Poemë nga FAHREDIN GUNGA

By | July 26, 2018

TRI ELEGJI PËR KARAGAÇIN – Poezi nga FAHREDIN GUNGA

By | September 29, 2017

Loja e eshtrave – Poemë nga FAHREDIN GUNGA

By | January 4, 2016

Kepi i Shpresës së Mirë – Poemë nga FAHREDIN GUNGA

By | November 15, 2015

KEPI I SHPRESËS SË MIRË – Poemë nga FAHREDIN GUNGA

By | July 17, 2015