VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hasan Muzli Selimi

MITI IM ËSHTË HALIL MUZLIA -Esé nga Hasan Muzli Selimi

By | November 4, 2019

“KREJT FATI…” DHE FAKTI I LULZIM LOGUT N`LOJË – Ese nga Hasan Muzli Selimi

By | March 18, 2019

Poeti Hasan Muzli SELIMI nderohet me Çmimin Special “Pavarësia” për “vepren Poetike më të mirë të vitit 2018”

By | February 20, 2019

NË KOHË, KUJTESA DHE BESA E HYSEN GRAJÇEVCIT – Esé nga HASAN MUZLI SELIMI

By | February 3, 2019

Një romantik i “vonuar” në poezinë e sotme shqipe – Nga Fadil HASMUJA – studiues, Shkodër

By | July 11, 2018

SE DHEU ËSHTË MALLI DHE PESHA E JETËS… – Nga SEJDI BERISHA

By | March 24, 2016

Refleksion: PËR NËNTË MALET E DIBRËS – Poezi e Fatmir Terziut – Nga Hasan Muzli Selimi

By | November 7, 2015