VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: LBD

Simonetta Sommaruga: Kriza e refugjatëve më e madhja që pas LDB – Shqipëria dhe Kosova vende të sigurta

By | October 13, 2015

LBD – LITTLE BLACK DRESS – PETITE ROBE NOIRE – FUSTANI I VOGËL I ZI

By | July 30, 2015