VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nexhat Maloku

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI « NË ZVICËR NË PËRFUNDIM TË VITIT SHKOLLOR – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 10, 2019

Doli nga shtypi teksti i ri didaktik “Rreth përdorimit të dialektit dhe gjuhës standarde” i Prof Dr Basil Schader Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 1, 2018

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI» NË ZVICËR MBAJTI KUVENDIN ZGJEDHOR Nga Nexhmije Mehmetaj

By | May 23, 2018