VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shëndeti

Sa shpenzojnë shqiptarët për shëndetin – Qyteti me rritjen më të madhe

By | January 10, 2020

Problemet e përditshme që dëmtojnë trurin – Gabimet që duhet të shmangni

By | October 17, 2019

HOROSKOPI E ENJTE 9 GUSHT 2018

By | August 9, 2018

Gjumi i drekës për shëndet të mirë dhe produktivitet të lartë

By | July 6, 2018

Yulia Skripal del nga spitali – tani ndodhet në një vend të sigurt

By | April 10, 2018

Tillerson anulon aktivitetet në Afrikë për arsye shëndetësore

By | March 10, 2018

HOROSKOPI E SHTUNË 9 DHJETOR 2017

By | December 9, 2017

HOROSKOPI 10 PRILL 2016

By | April 10, 2016

Bazel: Konferenca vjetore e Bashkëpunimit për Zhvillim 2015 – Shëndeti, një e drejtë njerëzore

By | August 16, 2015

HOROSKOPI – E HËNË, 10 GUSHT 2015

By | August 10, 2015