VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: grupet terroriste

DASH: ISIS-i kërcënimi më i madh terrorist në botë

By | July 20, 2017

Luftëtarët e huaj në Siri dhe Irak po kthehen në Evropë

By | April 4, 2017

Merren peng rreth 800 civilë gjatë evakuimit nga Alepi

By | December 16, 2016

OKB: Vendet që nuk pranojnë refugjatët myslimanë mbështesin terrorizmin

By | December 8, 2015

Izrael: Takim Carter-Netanyahu

By | July 21, 2015

KOSOVA – KËRCËNIMI NGA IS NUK DUHET NEGLIZHUAR

By | June 30, 2015

FBI NXJERR HOLLËSI MBI TË DYSHUARIN PËR KOMPLOTE TERRORI

By | June 4, 2015