VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fatos Kongoli

Më 12 janar 1944 lindi Fatos Kongoli, një nga përfaqësuesit më të fuqishëm dhe bindës të prozës bashkëkohore shqiptare

By | January 12, 2020

Mbyllet me sukses Panairi Kombëtar i Librit, “Fieri 2019”. Ja fituesit e këtij edicioni

By | May 14, 2019

Fatos Kongoli: Për Lilin, letërsinë, eutanazinë dhe ata që u detyroj jetën

By | November 21, 2018

Neglizhenca që e çoi buzë vdekjes, flet Fatos Kongoli: Mendova Eutanazinë

By | August 16, 2018

Gjendja shëndetësore e shkrimtarit Fatos Kongoli, flet shefi i kirurgjisë!

By | March 2, 2018

Shkrimtari i shquar Fatos Kongoli në luftë me jetën, ish-deputeti bën thirrje: Ka nevojë për dhurim gjaku

By | February 28, 2018

Si u zhduk sportisti që shoqërohej me vajzën e Enver Hoxhes

By | May 20, 2017

Fatos Kongoli: Si u zhduk sportisti që shoqërohej me vajzën e Enver Hoxhës

By | November 1, 2015