VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkrimtar shqiptar

Më 21 shkurt 1914 lindi Andrea Varfi, publicist, përkthyes dhe shkrimtar shqiptar

By | February 21, 2020

Më 11 nëntor 2010 u nda nga jeta shkrimtarii shquar shqiptar Din Mehmeti

By | November 11, 2019

Më 14 tetor 1929 u nda nga jeta Shtjefën Gjeçovi, frat françeskan, veprimtar i lëvizjes kombëtare, etnograf, arkeolog dhe shkrimtar shqiptar.

By | October 13, 2019

Më 21 dhjetor 1938 lindi shkrimtari i shquar shqiptar Bedri Myftari

By | December 21, 2018

Më 23 nëntor 2000 u nda nga jeta Xhemail Mustafa, gazetar, politikan, publicist, shkrimtar shqiptar

By | November 23, 2018

Më 2 dhjetor 1952 lindi Visar Zhiti, shkrimtar i shquar shqiptar

By | December 2, 2017

Më 1 dhjetor 1622 u nda nga jeta Pjetër Budi, shkrimtar i shquar shqiptar

By | December 1, 2017