VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: emocionet

Bllokimi i muskujve nga stresi dhe tensioni – Si ta kuptoni dhe si ta çlironi trupin tuaj

By | February 13, 2019

HOROSKOPI E MARTË 4 KORRIK 2017

By | July 4, 2017

Diçka mbi kriminalogjinë dhe psikopatologjinë e përgjithshme sociale dhe politike – Esè nga Agron Shabani

By | May 2, 2017

HOROSKOPI 10 PRILL 2017

By | April 10, 2017

HOROSKOPI 19 MARS 2017

By | March 19, 2017

HOROSKOPI 29 TETOR 2016

By | October 29, 2016

Ndikimi i ndërgjegjes në shëndetin e njeriut – Nga LEONARD KOMANI

By | July 17, 2016

HOROSKOPI 26 MAJ 2016

By | May 26, 2016

HOROSKOPI – 15 KORRIK 2015

By | July 15, 2015

HOROSKOPI – 7 KORRIK 2015

By | July 7, 2015

HOROSCOPI – 18 QERSHOR 2015

By | June 18, 2015