VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: EMIL ASDURIAN

SHKOLLA DHE STRUKTURA E SHOQËRISË – Nga EMIL ASDURIAN

By | September 18, 2018

Libri i BESART VARFIT “NE”, shokut tone te rinise, doli sot me 20 Maj ne Panairin e Librit ne Tirane! Nga Emil Asdurian

By | May 20, 2018

Unë kam parë shumë… Poezi nga JACQUES PREVERT – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | June 2, 2016

OBSESIONI* – Poezi nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | April 9, 2016

Im atë – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | December 23, 2015

Trishtimet e Hënës – Poezi nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | December 15, 2015

Njeriu dhe deti – Poezi nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | December 7, 2015

Në anë të diellit – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | December 1, 2015

Ideali – Poezi nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | November 25, 2015

BOHEMIA IME – Fantazi – Nga ARTHUR RIMBAUD – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | November 18, 2015

Gënjejnë ata që mendojnë se hënën humba unë – Poezi nga PABLO NERUDA – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | November 8, 2015

Ciganët në udhëtim – Poezi nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | November 1, 2015

Kjo këmbanë e thyer – Poezi nga PABLO NERUDA – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | October 27, 2015

Shija e asgjësë – Nga CHARLES BAUDELAIRE – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | October 14, 2015

Letra për udhë – Poezi nga PABLO NERUDA – Përktheu EMIL ASDURIAN

By | October 8, 2015

Të jesh – Poezi nga PAUL ELUARD – Përktheu: EMIL ASDURIAN

By | September 23, 2015