VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: arti

A ka ngjashmeri midis liderit dhe artistit? Kjo eshte pyetja ! Nga Iris HALILI

By | March 3, 2019

Violinisti i shquar Florian Vlashi shpreh dhimbjen për Kozma Larën dhe plejadën e gjithë Artistëve që kanë ikur duke na lënë Artin e madh si tatuazh !

By | January 20, 2019