VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Çmimi Nobel

Nobeli për Fizikën 2015 – një japonezi dhe një kanadezi për studimin e neutrinove

By | October 6, 2015

Papa Françeskut t’i jipet Çmimi Nobël për paqe! – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | October 2, 2015

Laura Mersini: Çmimi Nobel do ishte nderimi më i madh – Unë e vetmja shkencëtare nënë në universitetin ku punoj

By | September 29, 2015