VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: autoritetet shqiptare

Reuters dhe NYT për teatrin: Fati i ndërtesës ka ndarë shoqërinë. Zemërim kundër qeverisë në Tiranë

By | May 17, 2020

DH Albania – Zyrtarët nuk sqarojnë shkeljet e ngritura nga VOA

By | January 10, 2019

Zbulohet dokumenti – Çfarë kërkoi Shqipëria nga Europa në 1990

By | December 9, 2018

FSHF: Iu bëjmë thirrje autoriteteve ta ndalojnë ekstradimin e Ballist Morinës

By | July 29, 2017

Izraeliti me pajisjen misterioze, zbulohet deputeti shqiptar që e punësoi dhe sa ishte pagesa

By | March 25, 2017

Ligji i ri i shqiptar i pronave, Gjykata Kushtetuese dhe ajo e Strasburgut

By | June 20, 2016

Misteri i urdhërarrestit për Klemend Balilin, autoritetet shqiptare letër porosi drejtësisë greke

By | May 13, 2016

Shqipëri: Reforma e Kodit Penal liron të burgosurit e përjetshëm

By | May 1, 2016