VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: At Justin Rrota

At Justin Rrota leu më 21 dhjetor 1889 dhe u nda nga jeta më 21 dhjetor 1964 – Nga Fritz RADOVANI

By | December 21, 2019

AT JUSTIN RROTA O.F.M. DHE PUSHTIMI FASHIST 1939 – Nga Fritz RADOVANI

By | May 28, 2019

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (VIII) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | November 6, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (VII) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | November 4, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (VI) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | November 4, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (V) – ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | November 3, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (IV) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | November 2, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (III) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | October 31, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 (II) – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM

By | October 30, 2018

DITËT E MBRAME TË TURQISË NË SHKODËR ASE RRETHIM I QYTETIT 1912-1913 – Nga ÁT JUSTIN RROTA, OFM*

By | October 29, 2018

Foto e rrallë:Trupa mesimore e Gjimnazit Illyricum ne maturen e pare,1927-28

By | July 3, 2016