VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: At Bernardin PALAJ

E VERTETA E VDEKJES AT BERNARDIN PALAJ OFM KATILAT E MBYTEN DHE E LANE EDHE PA VARR… – Nga Fritz RADOVANI

By | August 18, 2019

Vdiq nga torturat – Nipi rrëfen fundin tragjik të Át Bernardin Palaj: E gjetëm përdhe, me veladonin gjithë gjak

By | August 17, 2019

Foto e rrallë:Trupa mesimore e Gjimnazit Illyricum ne maturen e pare,1927-28

By | July 3, 2016

ATA VUEJTEN SI KRISHTI… – Nga Fritz RADOVANI

By | March 24, 2016