VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ANDON DEDE

Njeri na la, tjetri po na ikën – Nga Andon Dede, Nju York

By | June 11, 2018

Çadra/Ombrella e turpit – Nga Andon Dede, Nju York

By | May 18, 2018

Zgjedhjet si zgjedhë apo Zgjedha e zgjedhjeve – Nga Andon Dede, Nju York

By | May 15, 2018

Shfaqja, Dukja dhe Thelbi – Nga Andon Dede, Nju York

By | April 16, 2018

Sa shumë Sex-Skandale – Nga Andon Dede, Nju York

By | April 8, 2018

Vandalët e vërtetë të Shqipërisë? – Nga Andon Dede, Nju York

By | April 4, 2018

Babëzi që pjell barbarë – Nga Andon Dede, Nju York

By | March 21, 2018

Një gjeni si Stephen Hawking – Nga Andon Dede, Nju York

By | March 15, 2018

Shtet pa shtet – Nga Andon Dede, Nju York

By | February 4, 2018

Flakëkashtizmi i protestave tek ne – Nga Andon Dede, Nju York

By | January 25, 2018

Një përvjetor që nuk e tronditi botën – Nga Andon Dede, Nju York

By | November 7, 2017

Kërcënimet e një spurdhjaku – Nga Andon Dede, Nju York

By | November 1, 2017

Edhe pse topi është i rrumbullakët… – Nga Andon Dede, Nju York

By | October 10, 2017

Sfidat e Llambi Blidos – Nga Andon Dede, Nju York

By | April 18, 2017

Kur gjykojmë qeverinë – Nga Andon Dede, Nju York

By | April 8, 2017

Shqipëria ka nevojë për një “dhjetor” tjetër – Nga Andon Dede, Nju York

By | March 20, 2017

In memoriam për Skënder Sallakun PËRTEJ SË QESHURËS SË NJË BARCOLETE – Nga ANDON DEDE

By | January 25, 2017

Triptik përjetimesh për Nënë Terezën – Nga Andon Dede, Nju York

By | August 26, 2016

Krenar edhe pse…injorant!? – Nga Andon Dede, Nju York

By | August 15, 2016

Shtigjet e Edukimit – Nga Andon Dede, Nju York

By | August 9, 2016

Kjo verë e nxehtë… – Nga Andon Dede, Nju York

By | August 4, 2016