VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Institucionet

Në prioritetet e vitit 2019 mungojnë liberalizimi i vizave dhe INTERPOL-i

By | January 1, 2019

“Dita me dyer të hapura”, interes i lartë për institucionet e BE-së

By | May 6, 2018

Rashiti: Perëndimi flet për një finale të madhe në mes të Serbisë dhe Kosovës

By | February 12, 2018

Shtet pa shtet – Nga Andon Dede, Nju York

By | February 4, 2018

Pseudointelektualët ulin imazhin e shtetit! – Nga Florim Zeqa

By | August 29, 2017

Diaspora të përfaqësohet në Kuvendin e Kosovës

By | May 15, 2017

Virusi i gripit në Shqipëri, shkollat të mbyllura edhe një javë

By | January 7, 2017

Kosovë – Të rinjtë besojnë se korrupsion ka në të gjitha institucionet

By | November 13, 2016

Dënohet sulmi ndaj shtëpisë së drejtorit të RTK-së

By | August 29, 2016