VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ALLEN GINSBERG

PËRMBLEDHJA E POEZISË SË ALLEN GINSBERG DHE ANALIZA E POEMËS “AMERIKA” – Përgatiti dhe përktheu FASLLI HALITI

By | January 15, 2020

Cikël poetik nga ALLEN GINSBERG – Përktheu FASLLI HALITI

By | April 7, 2019

Më 5 prill 1997 u nda nga jeta poeti i shquar amerikan Allen Ginsberg, një nga figurat kryesore të Beat Generation

By | April 5, 2019

AMERIKË – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu FASLLI HALITI

By | September 24, 2018

KATI I KATËRT, AGIM, ZGJUAR GJITHË NATËN DUKE SHKRUAR LETRA – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 13, 2018

Më 3 qershor 1926 lindi Allen Ginsberg, poet i madh amerikan, përfaqësuesi kryesor i Beat Generation

By | June 3, 2017

DUKE SHKUAR NË SHËN DIEGO – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 7, 2016

Kënga Nga Allen Ginsberg E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | July 14, 2016

KËNGË – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 22, 2016

Një supermarket në Kaliforni – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 15, 2016

Një supermarket në Kaliforni – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 2, 2016

Një baladë perëndimore – Nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 7, 2015

PESHA E BOTËS – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: FASLLI HALITI

By | July 1, 2015