VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: 7 shtatori

Të mos kthehet statusi i Kosovës së pavarur në zeron politike të Serbisë dhe të Rusisë – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | February 9, 2019

Kalendari historik: 7 shtator

By | September 6, 2017

Në 25 vjetorin e shpalljes së pavarësisë nga Serbia – KOSOVË, URIME PËR DITËN E REPUBLIKËS – Nga FLORIM ZEQA

By | July 2, 2015