VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: 2 korrik

Të mos kthehet statusi i Kosovës së pavarur në zeron politike të Serbisë dhe të Rusisë – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | February 9, 2019

Lexuesi i Deklaratës së 2 Korrikut ka një kërkesë për institucionet e Kosovës

By | July 2, 2016

Bashkim Xhani: Për 2 korrikun flitet më shumë në Gjermani se në Shqipëri

By | July 2, 2015