VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: politikë vetëvrasëse

Të mos kthehet statusi i Kosovës së pavarur në zeron politike të Serbisë dhe të Rusisë – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | February 9, 2019

Ngrihuni, përmbysni kriminelët që u kanë vënë nën zgjedhë – Nga Aurel Dasareti*

By | January 12, 2019