VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sulejman Gjana

Pas mospranimit në Bruksel, Pëllumb Xhufi vjen në Zvicër! Nga Elida Buçpapaj

By | May 14, 2018

Anulimi i konferencës për Skënderbeun në Belgjikë, Xhufi: Çfarë më ndodhi me ‘skifterët’ e Brukselit(intervista)

By | April 25, 2018

Brukseli nuk ka vend për Pëllumb Xhufat… – Nga Sulejman GJANA

By | April 22, 2018

Humbja e Agollit, nostalgjia për diktaturën dhe rehabilitimi neokomunist i saj – Nga Sulejman GJANA

By | February 15, 2017

Sulejman Gjana: Letër e hapur drejtuar Deputetëve shqiptarë të Kuvendit të Kosovës

By | August 31, 2016

Bashkëjetesa e pamundur e Papës me Enverin – Nga Sulejman GJANA Kryetar i PLL

By | April 12, 2016

Mesazh drejtuar familjes Kupi nga kryetari i legalistëve z Sulejman Gjana

By | February 28, 2016

Në Derjan të Matit përkujtohet 70-Vjetori i votimit kundër Komunizmit (Foto)

By | December 18, 2015

Zbardhet për herë të parë Raporti i Major Abas Kupi: U larguam nga Shqipëria për të mos dëmtuar planet e Aleatëve dhe për të shmangur vëllavrasjen

By | June 16, 2015