VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rrugët e ferrit

SINTEZA E SË DJESHMES, E SË TASHMES DHE E SË ARDHMES VETËM NË DISA FLETË TË VISAR ZHITIT – Nga Thanas L. Gjika

By | June 15, 2020

KUR FESTA S’ËSHTË PËR TË GJITHË, KUJTOHET THEMELIMI I PARTISË DHE ARRESTIMET E SAJ… – Nga Visar Zhiti

By | November 8, 2019

PËRSE SULMOHET VISAR ZHITI? – Nga Gazmend KAPLLANI*

By | April 17, 2019

MISION: KUJTESA DHE E VËRTETA – Libri, dosja dhe djajtë – Nga Visar Zhiti

By | April 12, 2019

8 NËNTOR – DITA E ARRESTIMIT – ​Nga Visar Zhiti

By | November 8, 2018

COPRA NGA GJYQI… I PA MBARUAR* – Më 14 e 15 prill 1980 në Kukës u bë gjyqi i hapur ndaj poetit Visar Zhiti

By | April 14, 2018