VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: themelimi i Partisë

KUR FESTA S’ËSHTË PËR TË GJITHË, KUJTOHET THEMELIMI I PARTISË DHE ARRESTIMET E SAJ… – Nga Visar Zhiti

By | November 8, 2019

Gjakovarët në themelimin e Partisë Komuniste të Shqipërisë – Nga Kastriot Myftaraj

By | June 19, 2016