VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: poet i shquar

Jeta dhe vepra e poetit të shquar shqiptar Rrahman Dedaj

By | September 11, 2019

Më 17 dhjetor 1273 u nda nga jeta poeti i shquar persian Xhelaledin Muhamed Rumi

By | December 17, 2018

Më 17 dhjetor 1916 lindi Esad Mekuli, poet i shquar shqiptar

By | December 17, 2018

Më 1 gusht 1937 u nda nga jeta Ndre Mjeda, teolog, shkrimtar, gjuhëtar, deputet shqiptar

By | August 1, 2017

Më 27 mars 1866 lindi Andon Zako Çajupi, poet i shquar, dramaturg

By | March 27, 2017

150 vjet më parë lindi Andon Zako Çajupi, poet i shquar dhe dramaturg

By | March 27, 2016

Për librin me poezi e poema Dielli dhe rrëkerat të poetit Faslli Haliti – Recension nga Prof. ADEM JAKLLARI

By | October 1, 2015