VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pronto

Albulena Haxhiu: Aktgjykimi në rastin Pronto, vulë e shtetit të kapur

By | January 3, 2020

Protagonistët e rastit “Pronto” shpallen të pafajshëm

By | January 3, 2020

Jep dorëheqje ministri i PDK-së në qeverinë e Kosovës, Besim Beqaj

By | June 20, 2019

Grabovci dhe 11 të akuzuarit e tjerë të “Prontos” dalin sot përpara gjyqit

By | December 21, 2018

FITOI PRONTO, POR HUMBI KOSOVA – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 23, 2018

Cili është BOSI i grupit “Pronto”? – Nga Florim Zeqa

By | August 27, 2016