VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: poet shqiptar

Më 17 janar 1982 u vra poeti shqiptar Jusuf Gërvalla, Hero i Kosovës dhe i kombit

By | January 17, 2019

Më 17 korrik 1977 u pushkatua nga regjimi komunist poeti i talentuar Genc Leka

By | July 17, 2018

Më 1 tetor 1945 lindi Jusuf Gërvalla, poet dhe atdhetar i shquar shqiptar

By | October 1, 2016

ZHAGITJA E KOMBIT – Ese nga KOLEC TRABOINI

By | August 25, 2016

Poezia inteligjente dhe universale e Moikom Zeqos – Esé nga Wesley ROTHMAN*

By | May 29, 2016

Në 70 vjetorin e lindjes së heroit qyteti i Pejës organizon ditët e Jusuf Gërvallës

By | October 1, 2015