VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: atdhetar i shquar

Më 17 janar 1982 u vra poeti shqiptar Jusuf Gërvalla, Hero i Kosovës dhe i kombit

By | January 17, 2019

Më 15 Janar 1864 lindi Isa Boletini, hero i kombit shqiptar

By | January 15, 2017

Më 23 janar 1916 u vra Heroi Kombëtar Isa Boletini

By | January 23, 2016

Në 70 vjetorin e lindjes së heroit qyteti i Pejës organizon ditët e Jusuf Gërvallës

By | October 1, 2015