VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ohri

UNESCO kërkon moratorium për ndërtimet në Ohër

By | May 21, 2019

Kur Enveri kërcënonte Jugosllavinë: Do shpoj tunel dhe do të thaj Ohrin!

By | August 25, 2018

Ali Ahmeti, thuaje një fjalë për popullin shqiptar në Maqedoni dhe Referendumin…?!? – Nga Skënder Karaçica

By | August 14, 2018

Në Ohër protestohet për Ligjin e gjuhëve dhe negociatat për emrin

By | April 15, 2018

Maqedoni, miratohet ligji për gjuhët

By | January 11, 2018

Vota për Maqedoninë në NATO të kushtëzohet – Nga Shaban MURATI

By | January 8, 2018

Shqiptarët në Ohër vërtetuan se bashkimi bën fuqinë

By | October 17, 2017