VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Natasha Kandiç

Natasha Kandiç rrëfen luftën: I kam parë vetë krimet serbe

By | April 2, 2019

Kandiç: Normalizimi Kosovë-Serbi përmes zbardhjes së krimeve të luftës

By | March 29, 2019

Kandiç: Procedimi i krimeve të luftës i pamundur, për shkak të mos bashkëpunimit Kosovë-Serbi

By | December 13, 2018

Intervista – Kandiç: Strategjia e Serbisë kundër anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL, perverse

By | November 23, 2018

Kandiç: Aktgjykimi për Mladiçin flet mjaft se çfarë komandanti dhe ushtrie ishin

By | November 22, 2017

Natasha Kandiç: Heronjtë e shqiptarëve nuk janë pjesëmarrësit në krime

By | January 28, 2016