VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kujtim Morina

In the Village* – Poezi nga Derek Walcott – Përktheu Kujtim Morina

By | October 6, 2019

Në kujtim të W. B. Yeats – Poezi nga Wystan Hugh Auden – Përktheu Kujtim Morina

By | September 29, 2019

Kur po shëtisja një mbrëmje – Poezi nga Wystan Hugh Auden – Përktheu Kujtim Morina

By | September 29, 2019

Kënga e vjeshtës – Poezi nga Wystan Hugh Auden – Përktheu Kujtim Morina

By | September 29, 2019

Musée des Beaux Arts* – Poezi nga Wystan Hugh Auden – Përktheu Kujtim Morina

By | September 29, 2019

Qytetari i Panjohur – Poezi nga Wystan Hugh Auden – Përktheu Kujtim Morina

By | September 29, 2019

Vdekja e argatit – Poezi nga ROBERT FROST – Përktheu KUJTIM MORINA

By | August 20, 2019

Dylan Thomas – Një Talent Shpërthyes dhe Jetë e Rrëmbyer – Nga KUJTIM MORINA

By | August 5, 2019

Kur vetëm hëna turfullon – Cikël poetik nga DYLAN THOMAS – Përktheu KUJTIM MORINA

By | August 5, 2019

KËNGË VERE – Poezi nga WILLIAM CARLOS WILLIAMS – Përktheu Alfred Beka

By | July 24, 2019

PASTORALE – Poezi nga WILLIAM CARLOS WILLIAMS – Përktheu Alfred Beka

By | July 24, 2019

Prometeut – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Shkatërrimi i Senaçerib – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

E Veshur në Bukuri – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Nuk do të bredhim më – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Mos jeto me gënjeshtra – Esé nga ALEKSANDËR SOLZHENICIN – Përktheu KUJTIM MORINA

By | April 14, 2019

TRISHTILI – Poezi nga ROBERT FROST – Përktheu KUJTIM MORINA

By | April 8, 2019

MËSHTEKNAT – Poezi nga ROBERT FROST – Përktheu KUJTIM MORINA

By | March 26, 2019

Dy tregime nga autorja kuvajtiane Thuraya Al Baqsami – Përktheu Kujtim Morina

By | September 16, 2018

TRËNDAFILA DHE BILBILA PERSIE – Nga REXHEP SHAHU

By | December 29, 2017

Dëshmia e ish-studentit të dhjetorit: Çfarë na tha Azem Hajdari kur u mblodhëm në shesh

By | December 8, 2017