VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Konferenca

Pas vendimit të Kolegjit Zgjedhor, Presidenca njofton konferencë për mediat

By | June 24, 2019

KUR SHOKËT TË “VRISNIN” PAS SHPINE… Nga Bedri ÇOKU

By | June 20, 2019

LAJM I FUNDIT/ Incident mes delegacionit serb dhe atij të Kosovës, shtyhet konferenca në Tiranë

By | April 5, 2019

Veprimtari Harry Bajraktari rrëfen për Rambujenë (video)

By | February 26, 2019

Këndi i humorit: Një ditë Ajnshtajni do të mbante një konferencë të rëndësishme shkencore

By | January 3, 2019

Rusi: Shtyhet konferenca vjetore me gazetarë e Putinit

By | December 21, 2016

18-19 Mars: Konferenca “SFIDAT E TURIZMIT TË QËNDRUESHËM NË QARKUN SHKODËR

By | March 13, 2016