VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ajnshtajni

Më 17 tetor 1933 Albert Einstein arrin në SHBA, i shpëton përfundimisht nazizmit (video)

By | October 17, 2019

Kur Ajnshtajni shpjegonte me 2 fjali, 15 vjet mendime

By | May 2, 2019

Këndi i humorit: Një ditë Ajnshtajni do të mbante një konferencë të rëndësishme shkencore

By | January 3, 2019

Stivën Hoking: “Vështroni yjet dhe jo këmbët” – Nga Artan Boriçi

By | March 15, 2018

ORFANIADË E PAFAJSISË… PA NINULA, PA ASGJË! – Esè nga S. Guraziu

By | September 26, 2016