VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jerrold Nadler

Media amerikane dhe zhurma për shkarkimin e Presidentit Trump

By | December 16, 2019

Nadler: Ekziston një “çështje e fortë” kundër Presidentit Trump

By | December 9, 2019

Robert Mueller do të dëshmojë hapur në Kongres

By | June 26, 2019

Ligjvënësi Nadler paralajmëron “pasoja serioze” për ish-këshilltarin ligjor të Shtëpisë së Bardhë

By | May 21, 2019

SHBA, demokratët kërkojnë raportin Mueller të paredaktuar

By | April 19, 2019

Demokratët rritin presionin për publikimin e raportit të Muellerit

By | April 3, 2019

Demokratët premtojnë se do të intensifikojnë hetimet ndaj Presidentit Trump

By | March 3, 2019

SHBA: Demokratët mund të kërkojnë seanca për procesin e shkarkimit të Presidentit Trump

By | December 9, 2018

Demokratët synojnë të mbrojnë hetimet e Muellerit përmes legjislacionit

By | November 12, 2018

Demokratë e republikanë bojkotojnë inaugurimin e Trumpit

By | January 19, 2017