VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: JERONIM DE RADA

SHENJA TË PARAMODERNIZMIT NË “KËNGËT E MILOSAOS” – Studim nga Alisa VELAJ

By | December 22, 2018

ARBËRESHËT NË KUADËR TË 550-VJETORIT TË GJERGJ KASTRIOTIT-SKENDERBE Kujtojmë Jeronim De Radën – Nga Frank Shkreli

By | November 7, 2018

Më të rar’ të dimërit – Fragment poetik nga JERONIM DE RADA

By | September 6, 2018

Vreshtat ishin verdhëllore – Poezi nga JERONIM DE RADA

By | October 5, 2017

LISA JETA KISH NDËRRUAR – Fragment poeme nga JERONIM DE RADA

By | August 18, 2017

Kryeministri i Anglisë Gladston dhe De Rada – Nga MOIKOM ZEQO

By | April 14, 2016

Vaji mbi shtëpinë e Radhanjet – Elegjia e panjohur e Naimit për djalin e De Radës

By | December 17, 2015

Elbasan: Nga punonjëse burgu bëhet drejtoreshë shkolle, kap për fyti mësuesen

By | October 23, 2015

KËNGË TË MILOSAOS – Poemë nga JERONIM DE RADA – arbërisht dhe shqip

By | August 3, 2015