VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jamie Donoughue

SHOK – u QË E THA PËR 20 MINUTA, ATË QË S’E THANË SHOKËT PËR 17 VJET – Nga Sinan KAMBERAJ

By | March 4, 2016

Mbresa dhe bashkëbisedim me realizuesit e filmit “SHOK”, premierë në Universitetin Clark të Usterit – Nga ARDIAN MURRAJ

By | February 28, 2016

Filmi “SHOK”, premierë në Universitetin Clark të Usterit – Fotoreportazh nga ARDIAN MURRAJ

By | February 23, 2016

Presidentja Jahjaga: Ndihemi që tashmë e kemi fituar Oscarin tonë

By | January 24, 2016