VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lum Veseli

SHOK – u QË E THA PËR 20 MINUTA, ATË QË S’E THANË SHOKËT PËR 17 VJET – Nga Sinan KAMBERAJ

By | March 4, 2016

‘Shok’ kthehet nga Hollywoodi ku hapi shtigje të reja për kinematografinë kosovare

By | March 3, 2016

Mbresa dhe bashkëbisedim me realizuesit e filmit “SHOK”, premierë në Universitetin Clark të Usterit – Nga ARDIAN MURRAJ

By | February 28, 2016