VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hëna e plotë

Nata e hënës së plotë mbi Tempullin e Poseidonit në Greqi

By | June 30, 2018

Kinezët kremtojnë festën “Mesi i vjeshtës”

By | October 4, 2017

Pamje mbresëlënëse, hëna e plotë në Luginën e Lejlekëve

By | August 4, 2017

Sintaksa e dimrit – Poezi nga Billy Collins – Përktheu: Skënder Buçpapaj

By | April 20, 2017

Lajthitje njujorkeze… – Poemë nga Petraq Risto

By | August 30, 2016

Hëna e plotë dhe e premtja e datës 13 – një simbolikë e ndërlikuar?

By | June 19, 2016

Natë dashuri e pagjumë – Poezi nga FREDRIKO GARSIA LORKA – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 27, 2015

Flori i zemrës së poetëve – 10 poezi të reja nga QAZIM SHEHU

By | October 26, 2015

Sonte eklipsi i plotë i Hënës e SuperHëna – dhe s’do të përsëritet deri në vitin 2033

By | September 27, 2015