VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: QAZIM SHEHU

KUR NJERIU SHKON LARG NË ËNDRRA – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | January 3, 2020

TRE POETË TROPOJANË NË POEZINË E VITETVE SHTATËDHJETË – Vështrim nga QAZIM SHEHU

By | October 18, 2019

(N)GUSHT NË TIRANË – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | May 26, 2019

Struktura e vargut të Paplekës nuk mund të kuptohet pa mendimin e tij metaforik – Kritikë nga Qazim Shehu

By | March 19, 2019

STUHI E NDRYRË – Cikël me poezi hajku nga QAZIM SHEHU

By | March 17, 2019

Psherëtimë yjesh – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | January 20, 2019

Vëllimi poetik ”VITET E HUMBURA” i Qazim Shehut – Esé nga Qamil Alushi

By | December 1, 2018

Vështroj hënën po nuk dehem – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | October 8, 2018

BEFASIA POETIKE E HASAN SELIMIT – Nga QAZIM SHEHU

By | May 18, 2018

FJALA ATDHE NUK ËSHTË NOCION I VJETËRUAR… – Nga QAZIM SHEHU

By | May 3, 2018

Bota plaket me mua – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | April 19, 2018

Nëna më lante sytë me lule – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | April 14, 2018

Plaga e qiellit – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | April 11, 2018

E qeshura është një gotë e thyer – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | April 9, 2018

BUKURITË E ATDHEUT DHE TË MËDHENJTË E KOMBIT TË NGROHIN SHPIRTIN – Fotoreportazh nga TAHIR BEZHANI

By | April 4, 2018

CELULOID… – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | March 30, 2018

NGJYRA E MJERIMIT – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | March 10, 2018

THINJAT – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | March 2, 2018

Recension per librin me tregime “Një dritë që s’ndizet për këdo” e Qazim D. Shehut – Nga Ramazan S. ILNICA

By | February 28, 2018

KOKË E PRERË – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | January 31, 2018

Shterën krojet e bjeshkës – Cikël poetik nga QAZIM SHEHU

By | January 22, 2018