VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjuhës shqipe

Pandeli Sotiri, themeluesi i Mësonjëtores së Korçës më 7 mars 1887

By | March 7, 2020

Journal des débats politiques et littéraires (1939)- Për të mësuar gjuhën shqipe në Paris, mund të regjistroheni në këtë adresë

By | December 21, 2019

Përdorimi i gjuhës shqipe në komunën e Ulqinit (video)

By | November 25, 2019

Komisioni i Venecias e konsideron gjuhë pakice shqipen në Maqedoninë e Veriut

By | October 7, 2019

Maqedonia Veriore miraton projekt-ligjin për gjuhën shqipe

By | July 25, 2019

Ligji për shqipen hyn në fuqi së bashku me Marrëveshjen për emrin

By | December 25, 2018

Maqedoni: Ja si dhe ku është zyrtare gjuha shqipe (Dokument)

By | March 15, 2018

Naser Zyberi: “Ligji i shqipes ka kaluar fazat, pason vetëm votimi”

By | February 4, 2018

Vazhduan edhe sonte protestat kundër gjuhës shqipe dhe kundër shqiptarëve

By | March 14, 2017

Vazhdojnë protestat kundër gjuhës shqipe

By | March 12, 2017

Shkup, vazhduan edhe sonte protestat antishqiptare

By | March 9, 2017

Inaugurohet shkolla shqipe në Quinto (TV-Itali) – Fotoreportazh nga FLORIM ZEQA

By | January 25, 2016

AA hap sot në Shkup qendrën e publikimeve në gjuhën shqipe dhe maqedonase

By | November 9, 2015

U hap shkolla shqipe në Hartford, Connecticut – Fotoreportazh nga ARTUR VREKAJ

By | October 25, 2015

Gjuha shqipe, pasuri i patundshme kombëtare – Fotoreportazh nga FLORIM ZEQA

By | October 13, 2015