VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjon Nikollë Kazazi

KLUBI LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” – GJAKOVË Shpall konkurs nga data 1 shkurt deri më 30 prill 2020

By | February 2, 2020

Akademi përkujtimore në nderim të poetit dhe profesorit Din Mehmeti

By | November 10, 2019

Midis Kamysë dhe Kadaresë – Nga ALEKSANDËR ZOTO

By | September 13, 2019

NOBELISTI I PAQES, POETI ERNESTO KAHAN VIZITOI KLUBIN LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” (video)

By | May 24, 2019

Skënder Buçpapaj merr Çmimin Jubilar të Mitingut të 55 të Poezisë në Gjakovë

By | May 12, 2019

FALËNDERIM NË EMËR TË ORANIZATORIT TË MITINGUT TË POEZISË – Nga MUHARREM KURTI*

By | May 12, 2019

RIPËRTRIHET KLUBI LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” NË GJAKOVË – Nga Tahir BEZHANI

By | March 3, 2019

ZBULOHET NË VATIKAN NJË LETËR E PANJOHUR E GJON NIKOLL KAZAZIT – JA KU FLITET GJUHA SHQIPE

By | April 1, 2017

Gjon Nikollë Kazazi lindi në Gjakovë më 1 janar 1702 – Nga Don LUSH GJERGJI

By | January 1, 2017

Vepra e Pjetër Bogdanit nga aspekti i traditës kulturore të Kosovës – Nga ENGJËLL SEDAJ*

By | October 1, 2015

Imzot Gjon Nikollë Kazazi dhe ‘Doktrina e Kërshten’

By | August 9, 2015