VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: George Herbert Walker Bush

Më 30 nëntor u nda nga jeta George Herbert Walker Bush, presidenti i 41-të i SHBA, mik i madh i shqiptarëve

By | November 30, 2019

Më 12 qershor 1924 lindi George Herbert Walker Bush, presidenti i 41-të i SHBA, mik i madh i shqiptarëve

By | June 12, 2019

Presidenti Bush dhe Ndërlidhja shqiptare – Nga SAMI REPISHTI, PH.D

By | December 17, 2018

Shërbesat e fundit mortore para varrimit të Presidentit Bush

By | December 6, 2018

Kujtimet e ish kongresmenit Joe DioGuardi për presidentin Bush (video)

By | December 5, 2018

Kombi amerikan në zi të mërkurën për ish presidentin George H.W. Bush

By | December 5, 2018

Aforizma nga nga George Herbert Walker Bush (Xhorxh Herbert Wokër Bush; 12 qershor 1924 – 30 nëntor 2018)

By | December 2, 2018