VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fejzi Alizoti

FEJZI ALIZOTI : NDRYSHIMI IM NË BURG ME LUBONJËN ? TË DY SHANIM ENVER HOXHËN . UNË SE ISHTE KOMUNIST , FATOSI SE NUK ISHTE KOMUNIST

By | March 30, 2019

Foto e ditës: Parlamenti Shqiptar në vitin 1920, në mes kryetari i Parlamentit Fejzi Alizoti

By | March 30, 2019

Saga e Alizotëve/ Pushkatim, varje dhe burg në tre breza

By | January 10, 2019

Enver Hoxha si e fshehu takimin sekret me Mustafa Krujën – Nga Ylli Polovina

By | December 20, 2018

Kryetar Alizot – Nga Edison Ypi

By | July 12, 2017

Fejzi Alizoti nga Sekretar i Përgjithshëm i qeverisë të Ismail Qemali tek pushkatimi nga qeveria komuniste Nga Beniamin Bakalli

By | November 25, 2015