VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ERMAL MULOSMANI

Rama i kapi të gjitha – Nga ERMAL MULOSMANI

By | February 13, 2020

Vjosa e tradhtuar – Nga ERMAL MULOSMANI

By | January 29, 2020

Dhjetori ’90 në kujtimet e një studenti periferik – Nga ERMAL MULOSMANI

By | December 9, 2019

Fundi i Shtetit! Ku e gjen guximin Ardian Dvorani? – Nga Ermal Mulosmani

By | November 14, 2019

Fevziu dhe oligarkët e Shqipërisë – Nga ERMAL MULOSMANI

By | November 1, 2019

Pordhacët “rilindas” që po qelbin Shqipërinë – Nga ERMAL MULOSMANI

By | September 9, 2019

Ermal Mulosmani: Tirana sot është më e varfër pa Gjergj Xhuvanin, jo vetëm kinemaja apo arti

By | August 14, 2019

Erion Veliaj, ky Uriahip i kohës sonë! – Nga Ermal Mulosmani

By | August 10, 2019

Për Mero Bazen, tropojanët dhe PD-në – Nga ERMAL MULOSMANI

By | April 14, 2019