VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: e majta

A është ky sekreti i qetësisë së përhershme politike në Zvicër? – Nga Jonas Marti*

By | April 1, 2018

PARTITË POLITIKE GJERMANE DHE KOSOVA – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | October 4, 2017

Shaban Murati: E majta ishte në Komitetin Qendror. E djathta na erdhi nga Komiteti Qendror

By | July 6, 2017

Albin Kurti në Kongresin e PS: Kosova është e Shqipërisë, e majta sot kudo është në krizë

By | March 19, 2016

VAZHDON NUMËRIMI I VOTAVE TË 21 QERSHORIT

By | June 22, 2015

VAZHDON NUMËRIMI I VOTAVE TË 21 QERSHORIT

By | June 22, 2015