VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: CESARE PAVESE

IN THE MORNING YOU ALWAYS COME BACK – Poezi nga CESARE PAVESE (1908-1950) – Përktheu SKËNDER BUҪPAPAJ

By | April 25, 2019

Më 9 shtator 1908 lindi shkrimtari i shquar italian Cesare Pavese

By | September 9, 2018

Më 27 gusht 1950 vdiq Cesare Pavese, shkrimtar i shquar italian

By | August 27, 2018

Do të vijë vdekja dhe do të ketë sytë e tu – Cikël poetik nga CESARE PAVESE – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | November 3, 2016

VETJA TJETËR – Poezi nga CESARE PAVESE – Shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | July 22, 2016

Poezi nga PAVESE, CAMUS, PIZARNIK – Përktheu: FASLLI HALITI

By | June 15, 2016

Dy cigare – Poezi nga CESARE PAVESE – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | March 20, 2016

VETJA TJETËR – Poezi nga CESARE PAVESE – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | February 5, 2016

Ke gjak, ke frymëmarrje – Poezi nga CESARE PAVESE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | November 27, 2015