VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ÇELO HOXHA

“Ka patur plan për vrasjen, iku Agron Tufa, do ekzekutojmë Çelon”- Spartak Braho ironizon

By | December 13, 2019

Flet autori i librit për Luftën: E vërteta e listës me 265 partizanët përgjegjës për krime

By | May 7, 2019

EMRAT – Lista me 265 drejtues të Luftës që akuzohen për krime nga Instituti i Agron Tufës

By | April 21, 2019

Vrasja e Elefantit Nga George Orwell

By | February 3, 2019

Uran Kostreci: 400 fëmijë të internuar vdiqën në Tepelenë, këtë nuk ia fal kurrë regjimit

By | August 26, 2017

Dokumentet – 15 faktet pse Enver Hoxha është një kriminel lufte (Materiali i plotë)

By | November 29, 2015

Pse Enver Hoxha është një kriminel lufte Nga Agron Tufa dhe Çelo Hoxha *

By | November 3, 2015

Dokumentet: 15 faktet pse Enver Hoxha është një kriminel lufte – Nga AGRON TUFA dhe ÇELO HOXHA

By | September 2, 2015