VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjon Kastrioti

Kur e arrestonin Skënderbeun – Nga Mieçisllava Shleçkovska*

By | August 4, 2019

Më 17 janar 1468 u nda nga jeta Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Hero Kombëtar dhe figura më e shquar në historinë e shqiptarëve

By | January 17, 2019

Viti MbarëKombëtar i Skënderbeut – Arritje e madhe drejt Evropës! – Nga Jahja LLUKA

By | January 14, 2018

Më 28 qershor 1389 u zhvillua Beteja e Kosovës

By | June 28, 2017

Më 6 maj 1405 lindi Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Hero Kombëtar i shqiptarëve, figura më e shquar në historinë e shqiptarëve

By | May 6, 2017

627 vjet më parë Beteja e Kosovës

By | June 28, 2016