VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Alfred Papuçiu

Prezantimi i librave të Alfred Papuçiut

By | January 27, 2020

Vedat Kokona, ati shpirtëror i frankofonisë Nga Alfred Papuçiu

By | January 27, 2020

Sharl Bodler ( Charles Baudelaire ), dhe poezia e tij në prozë – Përgatitur nga Alfred Papuçiu

By | January 14, 2020

Roger Federer dhe Lojrat Olimpike të Tokios – Përgatitur nga Alfred Papuçiu

By | January 10, 2020

Ismail Kadaré – një gjeni krijues i artit ndërkombëtar – Nga Alfred Papuçiu

By | January 1, 2020

Kujtimet për Shqipërinë, Kosovën dhe shqiptarët këto ditë dhjetori – Nga Alfred Papuçiu

By | December 16, 2019

Çfarë lloj kapitalizmi duam vërtet? – Përgatitur nga Alfred Papuçiu

By | December 6, 2019

Tërmeti dhe Malësori shtatlartë – Tregim nga Alfred Papuçiu

By | December 6, 2019

Përvjetori i mamasë! – Skicë nga Alfred Papuçiu

By | November 30, 2019

« Pse të zgjerohet Europa? » Nga Frederic Koller

By | November 27, 2019

Zvicra, shpikja e nje Kombi Nga Alfred Papuçiu

By | November 26, 2019

Akademiku Bedri Dedja- Baba i modernitetit në letërsinë tonë për fëmijë – Nga Alfred Papuçiu

By | November 20, 2019

Zvicra dhe simboli i saj – Nga Alfred Papuçiu

By | August 23, 2019

Nonda Bulka një prej korifenjve të letërsisë shqipe – Nga Alfred Papuçiu

By | August 14, 2019

Skicë letrare Servili Nga Alfred Papuçiu

By | July 9, 2019

”Europa tjetër” dhe Europa pa kufij Nga Alfred Papuçiu

By | July 7, 2019

Zvicra, zbulimi i nje Kombi – Përgatitur nga Alfred Papuçiu

By | July 1, 2019

Meditim për tenistin më të madh të të gjitha kohërave, zviceranin, Roger Federer – Përgatiti Alfred Papuçiu

By | June 24, 2019

Meditim për fisnikun Marcel Cellier, fitues i Grammy Award dhe shqiptarët – Nga Alfred Papuçiu

By | June 23, 2019

Portreti i kollosit të Artit të shtatë Freddy Buache dhe kineasti shqiptar Bujar Kapexhiu – Nga Alfred Papuçiu

By | June 21, 2019

Shqipëria dhe Europa, perspektiva e integrimit – Nga ALFRED PAPUÇIU

By | June 18, 2019

Hygoi dhe Flamuri në diasporë që ka sjellë një Flamur shqiptar – Mbresa udhëtimi nga Alfred Papuçiu

By | June 18, 2019

Kujtimet e tim eti për Ballkaniadën 1946 – Nga Alfred Papuçiu

By | June 10, 2019

Memoralistika e diplomacisë kombëtare dhe ndërkombëtare – Nga Alfred Papuçiu

By | June 10, 2019